Gratis verzending!

Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Created with Nanotechnology

Solving big problems with nano solutions

Protect The Things You Love

Waardevolle schoenen of tassen beschermen? gebruik Nano Spray voor een optimale bescherming

De bron van waterafstotende spray – Nano Spray

Nano spray is een waterafstotende spray gebaseerd op nanotechnologie. De natuur kent vele mysteries en een van die mysteries is toch wel de waterafstotende kracht van sommige planten (zoals de lotus). De natuur gebruikt deze technologie al miljoenen jaren. De lotus is waterafstotend zodat zijn blad schoon blijft om optimaal zonlicht te absorberen. Zonlicht is voor de plant een belangrijk energiebron. Doordat de bladeren waterafstotend zijn, zullen vuil deeltjes (die op het blad aanwezig zijn) ‘opgeruimd’ worden door de regendruppels die er van af vallen.

De wetenschap heeft deze fascinerende techniek bestudeerd door te kijken wat er gebeurd op moleculaire niveau. Door dit helemaal te doorgronden zijn ze achter de ‘grote’ mysterie van waterafstotende technologie. Doordat er op moleculaire niveau wordt geanalyseerd, moet deze techniek ook op moleculaire niveau worden nagebootst. Welkom Nanotechnologie! het spelen en puzzelen met moleculaire deeltjes is de kern van nanotechnologie. Natuurlijk kan nanotechnologie ‘nog’ niet tippen aan de natuur, de natuur heeft hier miljoenen/miljarden jaren over gedaan. Nanotechnologie bestaat nog geen eens 100 jaar.

Nano Spray is ideaal

Nano spray is ideaal om uw nieuwe schoenen, tas, meubilair, autobekleding, jas, hoeden, petten (leder/suède/textiel) waterafstotend te maken. Nano Spray biedt een optimale bescherming met een onzichtbare coating. Het behandelde materiaal zal makkelijker schoon te maken zijn omdat vuil niet hecht aan de oppervlakte en daarom zal het materiaal ook langer nieuw blijven! Nano Spray heeft een inhoud van 400 ml. Wist je dat je met 1 Nano Spray 4 á 5 paar schoenen kunt behandelen!

Nu bestellen

Lotus effect

Clarks met Nano Spray