Nature based technology

De natuur kent vele mysteries en een van die mysteries is toch wel de waterafstotende kracht van sommige planten (zoals de lotus). De natuur gebruikt deze waterafstotende technologie al miljoenen jaren. De lotus is waterafstotend zodat zijn blad schoon blijft om optimaal zonlicht te absorberen. Nanotechnologie heeft deze fascinerende techniek bestudeerd, en komt met de krachtige Nano Spray om uw waardevolle materialen optimaal te beschermen.

 

We ♥ Nature

Optimale bescherming

Nano Spray is een onzichtbare coating die als beschermlaag dient. Water zal niet doordringen en doordat vuil niet hecht , is het behandelde materiaal makkelijk schoon te maken.

 

We ♥ Protection

Waterafstotende spray

Nano Spray is een krachtige waterafstotende spray om uw waardevolle spullen te beschermen. Het materiaal blijft langer nieuw door de waterafstotende technologie. Geschikt voor diverse soorten materialen, van leer tot textiel. Bestel nu de waterafstotende Nano Spray en ‘Protect the things you love’.

 

We ♥ Nano

Nano Spray

Innovatie met impact

Nanotechnologie

Nano betekent ‘dwerg’ in het Latijns : een nanometer is een miljardste van een meter. Doordat je met deze technologie heel klein kunt werken, kun je moleculen manipuleren. Het wordt ook wel eens vergeleken met het spelen met Lego op moleculair niveau. Toepassingen worden in de komende jaren door deze technologie ongekend.

Nano Spray

Nano Spray is één van die geweldige toepassingen die met behulp van nanotechnologie zijn gerealiseerd. De natuur beschikt al miljoenen jaren over water en vuilafstotende technologie. Nanotechnologie heeft de natuur goed bestudeerd en komt met het geweldige product: Nano Spray!

Toepassingen

Nano Spray kan onder andere worden gebruikt voor de volgende doeleinden: suède, leer, werkkleding, handschoenen, stofschoenen, laarzen, jassen, (buiten)meubilair en autobekleding. De coating is een onzichtbare waterafstotende beschermlaag die het materiaal optimaal beschermd.

Toepassingen

Nano Spray in actie

Protect the things you love

Innovatieve gadgets

Altijd gratis verzending!

Technology @ Home