Nano smartphone houder

Deze gepatenteerde smartphone houder maakt geen gebruik van magnetisme of stickers. Dankzij nanotechnologie zitten er miljoenen nano zuigertjes in de houder om de telefoon vast te zuigen. De sterke zuiging zorgt ervoor dat de telefoon niet zal vallen tijdens het rijden. Het unieke design zorgt voor volledig zicht op de telefoon, zonder belemmeringen. Daarnaast kan de houder alle kanten op roteren, zodat het gewenste zicht optimaal is!

 

We ♥ Technology!

Makkelijk los te koppelen

Dit innovatieve materiaal beschikt over miljoenen zuignappen die met het blote oog niet te zien zijn. Doordat de miljoenen nano zuignappen samenwerken, kleeft uw telefoon stevig aan de houder vast. Het zal alle lucht wegzuigen, waardoor er een stevige binding plaatsvindt. De telefoon kan niet zomaar worden losgekoppeld. Door de telefoon te schuiven (naar links of rechts), zal het er gemakkelijk vanaf gaan.

 

We ♥ Innovation

2 soorten telefoonhouders

De smartphone houder kent 2 soorten; de ene is geschikt om vast te maken in de ventilator, de andere heeft aan de onderkant een sticker. De sticker kan op een gladde ondergrond geplakt worden. Welke heeft u nodig?

 

We ♥ Nano

Nano smartphone houder

Innovatie met impact

1e laag

De nano smartphone houder heeft 3 lagen waar de zogenaamde ‘suction technology’ wordt toegepast. De middelste cirkel is de eerste laag, deze zorgt ervoor dat de lucht vergrendeld wordt en blijft. Zodra de telefoon tegen de houder wordt gedrukt, zorgt de eerste laag ervoor dat de lucht naar de 2e laag gaat.

2e en 3e laag

Zodra de lucht de 2e laag bereikt, zorgt deze ervoor dat de lucht in een specifieke richting wordt gestuwd, waardoor het een eenrichtingsweg wordt. De ‘magic happens’ in de 3e laag. Nano structuren vangen de lucht deeltjes op en slaan deze tijdelijk op, waardoor er geen lucht ontsnapt. Door deze innovatieve manier van wisselwerking tussen de lagen, ontstaat er een sterk vacuüm effect.

Handleiding

3 stappen

Innovatieve gadgets

Altijd gratis verzending!

Technology @ Home